PEEK

PEEK

Propietats

Es un termopàstic cristal·lí. Baixa inflamabilitat i autoextingible, amb reduïda densitat de fum. Molt bona estabilitat dimensional. Excel·lent comportament lliscant, resistència a la fricció i al desgast. Òptima relació entre rigidesa, solidesa i tenacitat. Molt elevada resistència a la radiació d'alta freqüència. Bones propietats de mecanitzado amb arrenc de viruta. Bones propietats adhesivesi de soldadura. Elevada resistència a la deformació tèrmica per la qual cosa permet un ús continuat amb temperatura extremadament elevada. Bones propietats elèctriques aïllants en un ampli ventall de temperatures.

Aplicacions

Donades les seves extraordinàries caracteristiques mecàniques, tèrmiques i químiques, s'utilitza sobretot en la indústria aeronàuticai espacial, electrònica i automovilística, en molts casos en substitució de peces metàl·liiques. Encamisat de filferro i cable, plaques conductores , peces per a comptadors d'aigua calenta, coixinets de fricció, etc.
Alta Resistència Química a: Quasi tots els dissolvents orgànics i inorgànics. Resisteix la hidròlisi fins a 280 º C. Gran resistència a energies radiants, sobretot els tipus reforçats amb fibra de vidre.
Baixa Resistència Química a: Àcid nítric concentrat, alguns hidrocarburs halogenats.

Color

Beige

Fitxa tècnica